Papierversnipperaar bij Coolblue kopen

17 maart 2017 Shares

Home Advies Papierversnipperaar bij Coolblue kopen

Door Brantjes Data-Vernietiging/ 17 maart 2017 Shares

Papierversnipperaar bij Coolblue kopen

Vergelijk papier shredders bij Coolblue

Wilt u een nieuwe papiervernietiger kopen? Dan heeft u waarschijnlijk al wat rondgekeken online of in de winkel. Is het u ook opgevallen dat er behoorlijk veel keus is? Welke papier shredder moet u nu kopen? Welke past het beste bij uw wensen?

Om u bij deze vraag te helpen adviseren wij u om papierversnipperaars online te vergelijken. Het vergelijken van shredders doet u heel eenvoudig op Coolblue. Voorheen presenteerde Coolblue haar papierversnipperaars op www.papiervernietigerstore.nl. Maar Coolblue heeft besloten om al haar losse shops te sluiten en alle producten onder te brengen op Coolblue. Hiermee wordt Coolblue.nl één grote shop met alle producten op één overzichtelijke plek. Dus ook de papiervernietigers. Dit noemen ze “Coolblue-as-a-shop” en is per april 2018 in gang gezet, lees meer.

In dit artikel leggen wij u uit hoe u papier shredders eenvoudig selecteert en vergelijkt bij Coolblue. In de voorbeelden hebben we Papiervernietigerstore.nl gebruikt, omdat bij het schrijven van dit artikel deze site nog actief was. Nu is dat dus Coolblue.nl geworden, maar de tips zijn ook op deze site van toepassing.

0-keuzehulp-papiervernietigerstore-coolblue


Hoe werkt papiervernietiger vergelijken?

1) Wat voor papierversnipperaar zoekt u?

In onze koopgids vindt u tips waar u op kunt letten bij het vinden van een geschikte papier shredder. Voor iedereen zijn de wensen voor een shredder anders.

De een wil graag een stille papiervernietiger. De ander wil een grote versnipperaar met veel capaciteit. En misschien bent u wel opzoek naar een hele goedkope shredder.

Laten we in dit voorbeeld ervan uitgaan dat we zoeken naar een versnipperaar die voldoet aan de volgende wensen:

 1. Prijs tot 100 euro
 2. Snippers (geen stroken dus)
 3. Niet al te grote papierversnipperaar
 4. Pasjes, nietjes en paperclips vernietigen
 5. Moet niet teveel herrie maken

Ok, nu we weten waar onze shredder aan moet voldoen gaan we bij Coolblue zoeken naar papierversnipperaars die precies binnen ons wensenlijstje passen.


2) Keuzehulp van Coolblue: filteren op specificaties

Op Coolblue.nl staan ruim 80 papierversnipperaars. Door de keuzehulp te gebruiken aan de linkerkant gaan we alleen de shredders filteren die voor ons relevant zijn.

1-papierversnipperaar-keuzehulp

De keuzehulp staat aan de linkerkant van uw scherm. Hier treft u een lijst aan met specificaties waar u op kunt filteren. Achter elke specificatie ziet u hoeveel shredders er bij Coolblue aan voldoen.

We nemen de specificaties kort met u door.

Van boven naar beneden:

 • Veiligheidsniveau: De grootte van de snippers of stroken (lees meer)
 • Gebruiken voor: Shredder thuis of op kantoor gebruiken
 • Coolblue’s keuze: Shredders die Coolblue aanraadt
 • Prijs: Filter papiervernietigers op uw budget
 • Versnipperd papier: Vernietigen tot stroken of in (micro)snippers
 • Merk: Diverse papierversnipperaar merken, zoals Fellowes en HSM (lees meer)
 • Papierinvoer: Handmatig invoeren of automatisch met papierlade
 • Vernietigen van: Naast papier ook cd’s, pasjes en paperclips versnipperen
 • Maximaal gebruik: Hoe lang u de shredder achtereen kunt gebruiken
 • Capaciteit opvangbak: Hoeveel snippers er in de opvangbak passen
 • Invoercapaciteit: Aantal A4-vellen dat u tegelijk kunt vernietigen
 • Geluidsniveau: Aantal decibel dat de shredder maximaal maakt
 • Beschikbaarheid: Wel of niet tonen van (tijdelijk) uitverkochte shredders

Voor meer inhoudelijk informatie over deze specificaties verwijzen we u naar de koopgids.


3) Wensenlijstje invullen in de keuzehulp

Bij punt 1 hebben we ons wensenlijstje voor onze papier shredder opgesomd. Laten we de wensen invullen in de keuzehulp bij Coolblue.

3-papierversnipperaars-filteren-op-specificatie

Prijs tot 100 euro

We kiezen bij de filters bij het kopje ‘Prijs’ voor ‘€ 0 – € 100’.

Snippers (geen stroken dus)

Na het lezen van de koopgids weten we dat een versnipperaar pas snippers maakt vanaf veiligheidsniveau DIN P-3 of hoger. Aangezien snippers voldoende zijn, kiezen we bij het kopje ‘Veiligheidsniveau’ voor ‘DIN P-3 (320 snippers per A4)’.

Alternatief: Bij het kopje ‘Versnipperd papier’ kunt u ook voor ‘Snippers’ kiezen.

Niet al te grote papierversnipperaar

We willen de shredder onder of naast ons bureau plaatsen in het thuiskantoor. Dus het moet geen groot bakbeest zijn. We kiezen bij ‘Gebruiken voor’ voor ‘Thuisgebruik’.

Alternatief: Bij het kopje ‘Capaciteit opvangbak’ kunt u een klein aantal liters invullen om zo kleine shredders te tonen.

Pasjes, nietjes en paperclips vernietigen

De shredder moet krachtig genoeg zijn om ook pasjes, nietjes en paperclips aan te kunnen. Daarom kiezen we bij ‘Vernietigen van’ voor de opties ‘Creditcards, Nietjes, Paperclips en Papier’.

Moet niet teveel herrie maken

Papierversnipperaars maken tijdens het versnipperen best wat geluid. Om dit binnen de perken te houden kiezen we bij ‘Geluidsniveau’ voor ‘Stil: tot 60 dB’ en ‘Normaal: 60,1 – 70 dB’.


4) Papierversnipperaars vergelijken

Met onze filters hebben we de ruim 80 shredders teruggebracht tot vier. Er voldoen (op het moment van schrijven) vier shredders aan ons wensenlijstje.

vier-papiervernietigers-na-gebruik-keuzehulp

 • Fellowes Powershred P-48C
 • Fellowes Powershred M-6C
 • Fellowes Powershred M-8C
 • Fellowes 11C

Uw resultaat kan anders zijn afhankelijk van uw filters en afhankelijk van het huidige papierversnipperaar aanbod bij Coolblue.

Bij uw wensen kunnen dit er uiteraard meer of minder zijn. Worden er te veel shredders getoond? Dan kunt u de specificaties nog scherper invullen totdat u een mooie shortlist krijgt.

Standaard toont Coolblue het resultaat van de gefilterde shredders op volgorde van best verkochte machines. We kunnen maximaal drie shredders vergelijken bij Coolblue. Om het vergelijken makkelijk te maken gaan we een van de vier papierversnipperaars elimineren.

coolblue-papiervernietiger-klantbeoordeling-review-recensie
Klantbeoordelingen bij Coolblue

Klantbeoordelingen bij Coolblue

De Fellowes 11C valt voor ons af, omdat deze nog geen klantbeoordelingen heeft. Coolblue vraagt klanten om een recensie na aankoop van hun product. Gelukkig plaatsen veel klanten een recensie en delen zo hun ervaring met de shredder. Deze klantervaringen helpen ons weer bij het maken van een keuze. Klanten geven namelijk aan wat zij als voordelen en nadelen zijn van de gekochte shredder.

4-papierversnipperaar-vergelijken-coolblue

Toevoegen aan vergelijking

We klikken bij de overgebleven drie papiervernietigers op het kleine vierkantje met daarachter de tekst ‘Toevoegen aan vergelijking’.  Onderin het scherm ziet u een venster verschijnen waarin u de drie shredders ziet die u wil vergelijken.

We kiezen voor ‘Bekijk vergelijking’ en belanden op het volgende scherm:

Drie papierversnipperaar vergelijken

We zien een lange pagina met de drie gekozen shredders op een rij. We kunnen de shredders nu goed vergelijken op de kleinste eigenschappen. Specificaties met een lichtblauwe achtergrond betekent dat hier een verschil in zit met de andere apparaten.

5-vergelijking-papiervernietiger-coolblue

Fellowes-Powershred-P-48COnze keus is uiteindelijk gevallen op de Fellowes Powershred P-48C. Omdat deze veel positieve reviews heeft, een goede invoercapaciteit heeft en het formaat past bij onze wensen. Ook de prijs is netjes onder de 100 euro.

Bestellen maar!

papiervernietiger-kopen-bij-coolblue


Filter en vergelijk uw papierversnipperaar

En nu is het aan u. Ga naar Coolblue.nl en vul de specificaties in die voldoen aan uw wensen.

Komt u er uiteindelijk toch niet helemaal uit? Dan raden we aan om de productspecialisten van Coolblue te benaderen. Dit kan onder andere per email of per telefoon. De specialisten adviseren u graag over papierversnipperaars. Ze nemen de tijd voor u en helpen u met een goede aankoop.

Naast dat de service bij Coolblue uitstekend is heeft de webshop nog meer voordelen. Zo heeft u het product de volgende dag al in huis en u betaalt geen verzendkosten.

Veel succes met het vergelijken van papierversnipperaars bij Coolblue.

Heeft u een vraag over een shredder?

Wilt u weten welke papiervernietiger het beste bij uw wensen past? Of wilt u informeren naar uw bestelling? Ga dan naar de klantenservice of bel voor persoonlijk advies met de specialisten van Coolblue: (010) – 74 22 609

in-samenwerking-met-papiervernietigerstore-coolblue-600

coolblue trust symbols

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *