Team Papierversnipperaar

Over ons

14 augustus 2023 Shares

Home Over ons

Door Pim Brouwer/ 14 augustus 2023 Shares

Auteur:
/ 14 augustus 2023

Wij adviseren particulieren en professionals bij vertrouwelijke papiervernietiging

Papierversnipperaar.nl (part of Recycling Vision B.V.) is een initiatief van Brantjes Data-Vernietiging B.V. uit Nieuw-Vennep. Brantjes is een CA+ gecertificeerd datavernietigingsbedrijf en heeft sinds 1988 expertise in papier-, data- en productvernietiging.

Van vertrouwelijke informatie naar onleesbare snippers

Op Papierversnipperaar.nl helpen we onze bezoekers bij het vinden van de beste en veiligste oplossing om vertrouwelijk papier (en andere datadragers) te vernietigen. Dat kan met behulp van een papierversnipperaar of via een gecertificeerde dienstverlener die de vernietiging voor bedrijven en particulieren uit handen kan nemen.


Over Papierversnipperaar.nl

Papierversnipperaar.nl
Part of Recycling Vision B.V.

Opgericht in: 2011
Oprichter: Gerard A.M. Nijssen
Onderdeel van: Recycling Vision B.V.
Initiatief van: Brantjes Data-Vernietiging B.V.
Locatie: Rijnlanderweg 1427, 2153 KE, Nieuw-Vennep, Nederland (Google Maps)
KVK-nummer: 34065391
BTW-nummer: NL009186141B01


Ons team van experts

papierversnipperaar-producttest-snippergrootte-brent

 • Gerard NijssenDirecteur bij Nijssen Recycling en president bij Federatie Nederlandse Oudpapier Industrie (FNOI)
 • Jeffrey MeinertAccountmanager bij Brantjes Data-Vernietiging B.V. en specialist datavernietiging
 • Pim BrouwerContent creator bij Brantjes Data-Vernietiging B.V. | Auteurspagina
 • Brent NijssenCircular economist en data analistyst

Waarom Papierversnipperaar.nl?

Vertrouwelijk papier bevat confidentiële informatie, zoals persoonsgegevens, financiële gegevens of medische gegevens. Dat is informatie die niet voor iedereen bestemd is om in te zien. Daarom is het belangrijk om oud vertrouwelijk papier op een veilig manier weg te gooien.

Wij geloven dat het vernietigen van papier de enige juiste methode is om op een veilig en deugdelijke manier het papier onleesbaar te maken.

Materiaal op een deugdelijke manier vernietigen is een specialisme. Er komen namelijk veel aspecten bij kijken zoals vernietigingsklassen, de DIN 66399 normering, AVG-wetgeving, certificeringen, bewaartermijnen en productspecifieke eigenschappen van shredders.

Wij vinden het belangrijk dat zowel consumenten thuis en professionials in zakelijke omgevingen goed geadviseerd worden op het gebied van vernietiging. Of dat nu papiervernietiging, archiefvernietiging, harde schijf vernietiging, computer vernietiging of productvernietiging is.

vertrouwelijk-papier-versnipperen-papierversnipperaar

Doorgaans zoeken onze bezoekers advies over papierversnipperaars. Want welke papiervernietiger is het beste voor welke situatie. Door middel van ons onderzoek cureren we lijsten met de beste papierversnipperaars voor elke doelgroep, zoals de top 10 papierversnipperaars.

Maar we bieden ook een alternatief voor een papierversniperaar. Namelijk het veilig laten vernietigen van vertrouwelijk papier bij een CA+ gecertificeerd papiervernietigingsbedrijf. In de meeste gevallen is het laten versnipperen van vertrouwelijk materiaal efficiënter en goedkoper. Bovendien is het ook duurzamer, aangezien er geen apparaat gekocht hoeft te worden en het versnipperde papier wordt hoogwaardig gerecycled.

vertrouwelijk-papier-aanleveren-voor-vernietiging-bij-brantjes

Op Papierversnipperaar.nl richten we ons specifiek op het advies over het deugdelijke vernietigen van vertrouwelijk papier. Maar via onze moederwebsite www.brantjes.com informeren we over alle vormen van vertrouwelijke vernietiging.


Onze kernwaarden

Dit vinden wij belangrijk bij Papierversnipperaar.nl:

 • Expertise: Sinds 1988 zijn wij als Brantjes Data-Vernietiging de specialist in de vernietiging van vertrouwelijk papier, datadragers en producten. Onze expertise ligt in het shredden van grote hoeveelheden archiefpapier voor bedrijven, overheden en instellingen. Maar we vernietigen ook papier van particulieren, zoals privé admintraties. De vernietigingsprocedure die wij hanteren is CA+ gecertificeerd en wordt jaarlijks onafhankelijk geaudit. Ons specialisme in industriële papiervernietiging en samenwerkingen met partners als HSM, Fellowes en Intimus maakt ons een expert op het gebied van vertrouwd vernietigen en papierversnipperaars.
 • Authenticiteit: Via onze website Papierversnipperaar.nl bieden we onafhankelijke informatie over papiervernietigers. Ons team heeft verschillende papiervernietigers getest en gereviewd van diverse merken. Daarnaast werken we samen met diverse partners met specialisme in papiervernietigingsmachines om zo onze expertise nog verder te kunnen verdiepen. Op elke klantvraag kunnen wij een betrouwbaar antwoord bieden.
 • Behulpzaam: Bij Brantjes Data-Vernietiging willen we altijd topservice bieden. Als familiebedrijf is onze drijfveer om behulpzaam te zijn en onze klanten te helpen naar de beste oplossing. Dat kan een oplossing zijn die wij zelf mogen bieden of een oplossing van collegabedrijven.
 • Betrouwbaar: Vernietigen gaat over vertrouwen. Daarom is onze slogan “100% vertrouwd vernietigen”. Wij geloven in de kwaliteit van onze dienstverlening. Maar laten dit ook meermaals onafhankelijk keuren door de auditors van CA+. Daarnaast bevestigen de klantbeoordelingen ook dat wij als bedrijf een betrouwbare partner zijn.
 • Veiligheid: Het veilig omgaan met vertrouwelijk materiaal is belangrijk. Daarom is deugdelijke vernietiging noodzakelijk, om zo de zekerheid te hebben dat de vertrouwelijk informatie onleesbaar wordt gemaakt om zo te voldoen aan de AVG-wetgeving.

Redactioneel proces

papierversnipperaar-product-test-voor-fellowes

Alle artikelen worden ‘in huis’ geschreven door onze experts. Hoofdzakelijk is onze content creator Pim Brouwer verantwoordelijk voor de gemaakte content op Papierversnipperaar.nl.

De artikelen worden geschreven op basis van eigen kennis over vertrouwelijk vernietiging. Daarnaast worden officiële bronnen geraadpleegd, zoals Autoriteit Persoonsgegevens en de CA+ certificeringsregeling die gerant staat voor 100% vertrouwelijke vernietiging.

papierversnipperaar-review-test

Producten die worden geadviseerd worden beoordeeld op diverse aspecten waaronder prijs, producteigenschappen en klantbeoordelingen. Ook eigen producttests en onze jarenlange expertise in papiervernietiging en datavernietiging dragen bij aan een deugdelijke productadvies. Tot slot bieden onze samenwerkingspartners, waaronder HSM, Fellowes en Intimus, extra productkennis voor de diverse vernietigingsmachines.

Voorbeeld producttest (video)

Hoe komen we aan de producten die we testen?

Via onze partners, waaronder Fellowes, hebben we producten mogen ontvangen om te testen. Deze papiervernietigers zijn onafhankelijk getest, zonder dat de fabrikant invloed heeft op onze testresultaten.

Affiliate marketing disclaimer

Op Papierversnipperaar.nl maken we gebruik van affiliate marketing. Dit betekent als er een product wordt aangeschaft bij onder andere Coolblue of Bol.com, dat Papierversnipperaar.nl mogelijk een commissie verdient.

De hyperlinks op Papierversnipperaar.nl die verwijzen naar een webwinkel zijn voorzien van een speciale parameter, dit wordt een affiliatelink genoemd. Wilt u geen gebruik maken van onze links? Bezoek dan op eigen gelegenheid de (web)winkel om het product te bekijken of aan te schaffen.

Het gebruik van affiliatemarketing heeft geen invloed op het advies dat wij geven over papierversnipperaars of over onze dienstverlening.

Lees meer over affiliate marketing


Certificeringen

ca-plus-gecertificeerde-papiervernietiging-brantjes

Papierversnipperaar.nl is een initiatief van Brantjes Data-Vernietiging B.V., een CA+ gecertificeerd vernietigingsbedrijf uit Nieuw-Vennep (www.brantjes.com). Brantjes is een dochteronderneming van Nijssen Recycling B.V., een OPK gecertificeerd recyclingbedrijf uit Nieuw-Vennep (www.recycling.nl).

Bekijk certificeringen van Brantjes Data Vernietiging B.V.


Connect met ons

gecertificeerde-papiervernietiging-met-certificaat

Brantjes Data-Vernietiging B.V.
Email: brantjes@recycling.nl
Telefoonnummer: (023) 532 1960
Linkedin: Bekijk onze pagina
YouTube: Bekijk YouTube-kanaal

Bekijk onze contactpagina voor alle contactinformatie.


Voorwaarden en policy

Bekijk de algemene voorwaarden en de privacy policy van Papierversnipperaar.nl.

Auteur

 • Pim Brouwer

  Pim is verantwoordelijk voor de websites, marketing en communicatie bij de Nijssen Groep. Gespecialiseerd in online marketing en SEO.

  Bekijk Berichten

Geplaats op 14 augustus 2023