Papiervernietiger kopen voor groot kantoor en afdeling

10 mei 2023 Shares

Home Advies Papiervernietiger kopen voor groot kantoor en afdeling
Auteur:
/ 10 mei 2023

Papiervernietiger kopen voor groot kantoor en afdeling

groot-kantoor-papierversnipperaar-thumb

Zoekt u een krachtige papiervernietiger voor gebruik op een kantoorafdeling? Wilt u veel papier tegelijk versnipperen met uw team? Bekijk ons expertadvies voor grote papierversnipperaars om hoge volumes vertrouwelijk papier te vernietigen op kantoor.

Onze lijst met professionele papier shredders zijn geschikt voor intensief gebruik en beschikken over ruime opvangbakken voor de papiersnippers. Voor AVG-proof zekerheid raden wij minimaal een shredder aan met veiligheidsniveau P-4 (DIN 66399).

Welke shredder is geschikt voor uw bedrijf?
Prijs op aanvraag (NL & BE)

Vrijblijvend advies over professionele versnipperaars die passen bij uw bedrijf én budget.

Offerte Aanvragen »
Nederland & België


Shredder advies voor groot kantoor

#1 | HSM Securio P36i

“Voor grote afdelingen van 10-15 personen”

HSM-SECURIO-P36i-kantoor-shredder-thumb

De HSM Securio P36i is een professionele papierversnipperaar die geschikt is voor middelgrote kantoren. Deze papierversnipperaar kan tot 29 vel papier vernietigen in fijne P-4 snippers van 4,5 x 30 mm, waardoor een hoge mate van gegevensbescherming wordt gegarandeerd. De HSM papierversnipperaar heeft een innovatief touchscreen met Intelligent Drive, waarmee u kunt kiezen tussen drie modi: stil, standaard en prestatie. De stille modus vermindert het geluidsniveau aanzienlijk, de standaard modus biedt een optimale balans tussen snelheid en geluid, en de prestatie modus verhoogt de snelheid voor een snelle vernietiging. Met deze shredder kunt u ook cd’s en creditcards vernietigen met een apart (optioneel) snijwerk.

 • Veiligheidsklasse: P-4
 • Capaciteit: 27-29 vel
 • Opvangbak: 130 liter
 • Invoerbreedte: 330 mm

Offerte Aanvragen »
Vrijblijvend & Snel Advies


#2 | HSM Securio P44i

“Voor grote afdelingen van 15+ personen”

HSM-Securio-P44i-professionele-papierversnipperaar

De HSM Securio P44i is een ware krachtpatser om grote hoeveelheden vertrouwelijk papier te vernietigen op kantoor. De geharde volstalen snijwalsen worden aangedreven door een krachtige duurloop motor om continu documenten te versnipperen. Deze duurzame datavernietiger staat garant voor hoge prestaties maar biedt ook gering stroomverbruik tijdens de stand-by modus. U bedient de shredder met een intuïtief display, de shredder kan ingesteld worden op drie prestatieniveaus. De P44i heeft een brede invoer en behoort tot een van de krachtigste shredders voor kantoorgebruik.

 • Veiligheidsklasse: P-4
 • Capaciteit: 43-45 vel
 • Opvangbak: 205 liter
 • Invoerbreedte: 400 mm

Offerte Aanvragen »
Vrijblijvend & Snel Advies


#3 | HSM SECURIO B35

“Voor kantoorruimtes van 5-8 personen”

HSM-SECURIO-B35-papierversnipperaar

De HSM SECURIO B35 is een krachtige kantoorshredder geschikt voor grote kantoorruimtes. Het fijne aan deze shredder is de brede invoeropening met een breedte van 400 mm. Daarmee is de shredder ook geschikt voor het vernietigen van A3 documenten. Het is prettig dat de shredder geluidsarm is en dus minder storend is voor collega’s. De papiersnippers worden opgevangen in een herbruikbare kartonnen opvangbak. In de stand-by stand verbruikt de shredder slechts 0,1 W. De shredder heeft een houten onderkast en is in zijn geheel verrijdbaar dankzij de wieltjes.

 • Veiligheidsklasse: P-4
 • Capaciteit: 21-22 vel
 • Opvangbak: 130 liter
 • Invoerbreedte: 400 mm

Prijs Aanvragen »
Gratis & Snel Advies


#4 | Intimus 120 CP4

“Voor kantoorruimtes van 5-8 personen”

intimus-120--kantoor-papierversnipperaar-thumb

De intimus 120 is een papierversnipperaar voor drukke kantoren voor het versnipperen van vertrouwelijk papier en andere media zoals cd’s, dvd’s en creditcards. Dankzij de twee aparte snijkoppen en het 2×2 inzamelsysteem blijven papiersnippers en plastic snippers van elkaar gescheiden. De kantoor versnipperaar heeft een grote capaciteit van 120 liter en een totale doorvoercapaciteit van maximaal 736 vellen per minuut. De Intimus 120 heeft een gebruiksvriendelijke bediening, een energiebesparend systeem en een geluidsarme werking met slechts 57 decibel.

 • Veiligheidsklasse: P-4
 • Capaciteit: 23-25 vel
 • Opvangbak: 120 liter
 • Invoerbreedte: 310 mm

Offerte Aanvragen »
Vrijblijvend & Snel Advies


#5 | intimus 175 CP4

“Voor grote afdelingen van 10-15 personen”

Intimus-175-CP4-AO-papierversnipperaar

De intimus 175 CP4 is een snelle kantoorversnipperaar die tot wel 1.111 vellen papier per minuut versnippert. De invoeropening is ruim 40 cm breed, hierdoor is het dubbelvouwen van grotere A3 documenten niet nodig. Naast papier versnippert deze Intimus 175 ook paperclips, nietjes, cd’s en pasjes. Alles wordt gescheiden opgevangen. Wij raden deze shredder aan met het (optionele) automatische olie systeem, om de snijmessen in goede conditie te houden.

 • Veiligheidsklasse: P-4
 • Capaciteit: 45-50 vel
 • Opvangbak: 175 liter
 • Snijgrootte: 3,8 x 36 mm

Prijs Aanvragen »
Gratis & Snel Advies


Meer kantoor shredders voor grote afdelingen

Deze top 5 bevat onze selectie van grote papierversnipperaars van HSM en Intimus voor het versnipperen van grote volumes papier en andere soorten media. Naast deze vijf papiervernietigers hebben we uiteraard meer keuze.

Zoekt u een specifieke papierversnipperaar
? Verstuur dan uw aanvraag met uw wensen, budget en specificaties. Dan gaan we samen op zoek! Zowel Nederlandse en Belgische ondernemers kunnen wij vrijbijvend adviseren.

Offerte Aanvragen »
Nederland & België


Officiële productbrochure’s

Bekijk hieronder de productbrochure’s van onze aanbevolen papierversnipperaars. Hier kunt u meer afbeeldingen, informatie en handleidingen vinden over de professionele shredders. Wilt u de prijs weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor prijsinformatie.

Bent u op zoek naar een papiervernietiger voor industrieel gebruik waarmee u zeer grote hoeveelheden papier in bulk kunt vernietigen? Bekijk dan ons advies over industriële papierversnipperaars. Zoekt u papierversnipperaars voor gebruik rondom de werkplek op kantoor? Bekijk ons advies voor kleinere papierversnipperaars voor het MKB.

HSM papierversnipperaars

 1. HSM Securio P36i
 2. HSM Securio P44i
 3. HSM Securio B35

Intimus papierversnipperaars

 1. Intimus 120
 2. Intimus 175

Meer over groot volume papierversnipperaars

Op kantoor heeft u een krachtige en professionele papierversnipperaars nodig voor de vernietiging van grote volumes vertrouwelijke kantoor papieren. Zoals dossiers, facturen, contracten, prijslijsten en documenten met klantgegevens of persoonsgegevens.

Deze shredders zijn degelijk, lopen niet snel vast en kunnen meerdere vellen papier tegelijk versnipperen. Ideaal om te gebruiken op afdelingen waar veel papier moet worden vernietigd.

 • Bespaar tijd met een krachtige shredder
 • AVG / GDPR conform veiligheidsniveau P-4
 • Hoge capaciteit voor zowel papierinvoer als opvangbak

Wij werken samen met de productexperts van onder andere HSM en Intimus om u goed te adviseren over zakelijke shredders.

Waar op letten?

 • Veiligheidsklasse – Kies voor zakelijk gebruik altijd minimaal voor een P-4 papiervernietiger. Zo bent u verzekerd van kleine onleesbare snippers.
 • Invoercapaciteit – Voor het vernietigen van grote hoeveelheden papier volstaat een kantoor versnipperaar voor naast het bureau niet. Een centrale kantoor papierversnipperaar die u op een afdeling kunt gebruiken heeft een hoge invoercapiteit zodat er veel papier tegelijk kan worden versnipperd.
 • Invoerbreedte – Professionele papierversnipperaars staan voor efficiëntie. Dankzij de brede invoeropening kan A4 en A3 papier met gemak worden vernietigd in de shredder en is het niet nodig om papieren dubbel te vouwen.
 • Duurloop motor – Een basis shredder dient af te koelen na een aantal minuten van gebruik. Bij een kantoorshredder wilt u dat het apparaat de gehele dag gebruikt kan worden. Dankzij een duurloop motor bent u ervan verzeker dat de shredder efficiënt in gebruik is en niet telkens dient af te koelen.

Wat zegt veiligheidsniveau P-4?

De standaard voor datavernietiging staat beschreven in de normering van DIN 66399. Deze norm verdeelt zeven veiligheidsniveaus over drie beschermingsklassen.

Veiligheidsniveau P-4 is voor vertrouwelijk gegevensdragers met bijvoorbeeld persoonsgebonden data of andere vertrouwelijk informatie. Denk aan documenten met salarisafrekeningen, personeelsdata of klantgegevens.

papierversnipperaar-veiligheidsniveaus-p1-p2-p3-p4-p5-p6-p7
Veiligheidsniveaus: Van stroken naar micro-snippers.

Papierversnipperaars die vernietigen conform P-4 versnipperen uw documenten kruislings met een snipperformaat van maximaal 160 mm². Het hoogste veiligheidsniveau is P-7, deze versnippert papier met een maximaal snipperformaat van 5 mm².

Voor het veilig vernietigen van vertrouwelijke papieren op kantoor adviseren wij minimaal P-4. Voor zeer hoge gegevensbescherming adviseren we papiervernietiging op veiligheidsniveau P-5 of hoger.

Welke documenten mag u vernietigen?

Zakelijke documenten kennen een bewaartermijn, zoals documenten met persoonsgegevens. Controleer dus goed of u document moet bewaren of dat u het mag versnipperen in uw shredder. Lees hier meer over de bewaarplicht.

Meer papiervernietigers voor zakelijk gebruik


Welke shredder is geschikt voor uw bedrijf?
Prijs op aanvraag (NL & BE)

Vrijblijvend advies over professionele versnipperaars die passen bij uw bedrijf én budget.

Offerte Aanvragen »
Nederland & België

Auteur

 • Pim Brouwer

  Pim is verantwoordelijk voor de websites, marketing en communicatie bij de Nijssen Groep. Gespecialiseerd in online marketing en SEO.

  Bekijk Berichten

Geplaats op 10 mei 2023