Papiervernietiger voor groot kantoor

2 oktober 2020 Shares

Home Advies Papiervernietiger voor groot kantoor

Door Brantjes Data-Vernietiging/ 2 oktober 2020 Shares

Papiervernietiger voor groot kantoor

Top 10 Zakelijke Papierversnipperaars

Fellowes-Automax-550C-automatische-papiervernietiger
#1 Beste Keus

Zoekt u een krachtige papiervernietiger voor professioneel gebruik op kantoor? Onderstaande top 10 bevat AVG-proof papierversnipperaars die geschikt zijn om intensief papier te versnipperen voor grote kantoren en werkafdelingen. Het advies is om voor kantoorgebruik minimaal een DIN P-3 papiervernietiger te gebruiken voor vertrouwelijke papiervernietiging.

Bekijk ook onze papiervernietigers voor klein kantoor.

Tip: Bekijk alle zakelijke shredders

Met een professionele papierversnipperaar versnippert u veel papier tegelijk.

Top 10 Zakelijke Papierversnipperaars

 1. Shredder met stille en performance modusHSM Securio P36i
 2. Versnipper 550 vellen papierFellowes Automax 550C
 3. Papier shredder met veiligheidsklasse P-5Ideal 4005
 4. Versnipper tot 600 vellen papier automatischRexel Autofeed Auto+ 600X
 5. Papiervernietiger voor intensief gebruikintimus 200 CP5
 6. 100% Jam proof papiervernietigerFellowes Powershred 225Ci
 7. Papiervernietiger voor intensief gebruikFellowes Powershred 485Ci
 8. Hoge capaciteit automatische papiervernietigerRexel Autofeed Auto+ 750X
 9. Versnipper tot 3.000+ vellen per minuutIntimus H200 VS
 10. Krachtige papiervernietiger voor 10+ gebruikersIntimus 130 CP4

De papiervernietigers voldoen aan:

 • Aantal gebruikers: 5 – 10 gebruikers
 • Invoercapaciteit: 15 A4-vellen of meer
 • Opvangcapaciteit: 50 liter of meer
 • Veiligheidsklasse: DIN P-3 of hoger
 • AVG: deze shredders voldoen aan de privacywet

#1 | HSM Securio P36i

Shredder met stille modus en performance modus

HSM-Securio-P36i-papiervernietiger

#1 Beste Keus

De HSM Securio P36i is een verrijdbare papiervernietiger voor grote afdelingen op kantoor. De shredder beschikt over een stille modus, maar wanneer extra kracht en capaciteit nodig is schakelt u de performance modus in voor maximale prestaties. U vernietigt naast uw vertrouwelijk papier ook pasjes, cd’s en diskettes. Hiervoor gebruikt u een aparte sleuf. Handig is de automatische terugloopfunctie bij een eventuele paperverstopping en de automatische olie-functie, deze zorgt ervoor dat de messen gesmeerd worden.

 • Veiligheidsklasse: DIN P-4
 • Invoercapaciteit: 29 vel
 • Opvangcapaciteit: 145 liter
 • Officiële productpagina (Engelstalig)

Bekijk de Prijs


#2 | Fellowes Automax 550C

Versnipper automatisch en veilig 550 vellen papier

Fellowes-Automax-550C-automatische-papiervernietiger

De Fellowes Automax 550C is een professionele automatische papiervernietiger die tot 550 vellen A4 papier per keer versnippert. U vult de lade met uw papieren en de shredder vernietigt volledig automatisch het papier op een veilige manier. Alle vertrouwelijke documenten worden onleesbaar vernietigd volgens veiligheidsklasse DIN P-4, dit zijn kleine snippers. Door het Smart-Lock systeem is de lade met een pincode beveiligd zodat niemand de papieren meer kan inzien. Handmatig kunt u tot 14 vellen A4 tegelijk versnipperen en naast confidentiële papierwaren kunt u ook cd’s, dvd’s en pasjes vernietigen.

Bekijk de Prijs


#3 | Ideal 4005

Papier shredder met hoge capaciteit en veiligheidsklasse P-5

Ideal-4005-papierversnipperaar-groot-kantoor

De Ideal 4005 papiervernietiger heeft een brede invoeropening die geschikt is voor de vernietiging van A4 papier, A3 papier en kettingformulieren. De professionele high security shredder vernietigt documenten dankzij DIN P-5 tot zeer kleine onleesbare snippers, dus ideaal voor extra beveiliging van uw vertrouwelijke informatie. De professionele papiervernietiger start en stopt automatisch en geeft aan wanneer de opvangbak vol is. Eventuele papier blokkeringen worden verholpen door de automatische terugloop functie.

Bekijk de Prijs


#4 | Rexel Autofeed Auto+ 600X

Versnipper tot 600 vellen papier volledig automatisch

Rexel-Autofeed-Auto+-600X-automatische-kantoor-versnipperaar

De Rexel Autofeed Auto+ 600X is een commerciële papiervernietiger met automatische invoer. Met deze relatief compacte Rexel papiervernietiger versnippert u tot 600 vellen A4 (80 grams) volledig automatisch in P-4 snippers. Nietjes en paperclips hoeven niet te worden verwijderd. De machine kan continu versnipperen zonder dat het noodzakelijk is om de machine af te laten koelen. De automatische shredder vernietigt naast papier ook pasjes, CD’s en DVD’s en beschikt over een anti-paper-jam en automatisch start/stop functionaliteit.

Bekijk de Prijs


#5 | intimus 200 CP5

Zakelijke papiervernietiger voor intensief gebruik

intimus-200-CP5-Papiervernietiger-kantoor

De intimus 200 CP5 is een grote en professionele ‘heavy-duty’ papiervernietiger die uw papier vernietigt tot kleine P-5 snippers. De shredder kan continu tot 35 vellen papier tegelijk versnipperen. Een papieropstopping lost u eenvoudig op omdat de shredder automatisch het vastglopen papier terugdraait bij geval van een paper jam. Door de hoge invoercapaciteit en ruime opvangbak is de papierversnipperaar geschikt voor intensief gebruik voor meer dan 10 gebruikers bij u op kantoor. Naast uw vertrouwelijke papieren vernietigt deze shredder ook pasjes, nietjes en paperclips. De zwenkwielen maken de shredder flexibel en mobiel in gebruik.

 • Veiligheidsklasse: DIN P-5
 • Invoercapaciteit: 35 vel
 • Opvangcapaciteit: 200 liter
 • Officiële productpagina (Engelstalig)

Bekijk de Prijs


Bespaar tijd: Laat uw papier vernietigen

100% vertrouwd vernietigen bij Brantjes Data-Vernietiging240-en-770-liter-beveiligde-rolcontainer-met-slot

 • Inclusief beveiligde papiercontainer
 • Container legen op afroep
 • Regelmatige en eenmalige papierafvoer
 • CA+ gecertificeerde vernietiging
 • Inclusief vernietigingscertificaat

Lees meer over papiervernietiging »


#6 | Fellowes Powershred 225Ci

fellowes-powershred-225ci-zakelijke-papiervernietiger

De Fellowes Powershred 225Ci vernietigt papier non-stop en versnippert naast uw documenten ook nietjes, paperclips, creditcards en cd’s. De meeste shredders moeten afkoelen, maar deze dus niet. Deze professionele papiervernietiger is dus ideaal voor op kantoor. En dankzij de jam-proof technologie heeft u geen last van vastlopende documenten. Met 58 dB is deze shredder behoorlijk stil, ideaal ook voor op grotere afdelingen.

Bekijk de Prijs


#7 | Fellowes Powershred 485Ci

Hoge capaciteit papiervernietiger voor intensief gebruik

Fellowes-Powershred-485Ci-shredder

De Fellowes Powershred 485Ci is een professionele papiervernietiger voor 10+ gebruikers. Uw oude documenten met vertrouwelijke informatie versnippert u in snippers van 3,9×30 mm. Dankzij de brede invoeropening en krachtige motor kunt u tot wel 30 vellen papier tegelijk en continu versnipperen zonder dat de papiervernietiger hoeft af te koelen. De jam-proof technologie voorkomt dat de shredder vastloopt. Dit maakt de 485Ci uitermate geschikt als zakelijke shredder voor grote afdelingen op kantoor. De snijmessen worden automatisch door de shredder van olie voorzien door het Auto-oil systeem. Naast confidentiële documenten kunt u ook nietjes, paperclips, creditcards, cd’s en dvd’s vernietigen.

Bekijk de Prijs


#8 | Rexel Autofeed Auto+ 750X

Hoge capaciteit automatische papiervernietiger

Rexel-Autofeed-Auto+-750X-automatische-shredder

De Rexel Autofeed Auto+ 750X is geschikt voor het automatisch versnipperen van grote hoeveelheden vertrouwelijk papier. Vul de papier shredder met 750 vellen A4 papier (80 grams) en laat de machine het werk voor u doen terwijl u en uw collega’s verder werken. De grote opvangbak met een capaciteit van 115 liter biedt genoeg ruimte om grote volumes versnipperd papier in op te vangen. Handmatig kunt u tot 12 vellen A4 papier versnipperen. Met een pincodeslot beveiligt u de papierversnipperaar zodat de inhoud niet meer bekeken kan worden. De Rexel kan continu papier versnipperen en de machine beschikt over een automatisch oliesysteem.

Bekijk de Prijs


#9 | Intimus H200 VS

Versnipper tot 3.000+ vellen papier per minuut

Intimus-H200-VS-hoog-volume-papierversnipperaar

De Intimus H200 VS is een industriële papiervernietiger voor het vernietigen van grote hoeveelheden vertrouwelijk papier volgens veiligheidsnorm P-4. De opvallend stille (56 dB) papiervernietiger versnippert tot 60 vellen papier tegelijk, de snippers worden opgevangen in een ruime opvangbak met een inhoud van 200 liter. Het papier werpt u via de bovenkant in de trechter van de papierversnipperaar. U kunt bijvoorbeeld uw papierkorfje legen waarna de machine het direct versnippert, ook opgepropte papieren. Het is ook mogelijk om via de voorzijde papier aan te bieden in een sleuf ter vernietiging.

Bekijk de Prijs


#10 | Intimus 130 CP4

Krachtige papiervernietiger voor 10+ gebruikers

Intimus-130-CP4-microsnipper-papiervernietiger

De Intimus 130 CP4 is een perfecte papiervernietiger voor professioneel gebruik op uw bedrijf. Met deze shredder versnippert u op kantoor tot 20 vellen papier tegelijk. De P-4 snippers worden in de grote opvangbak van 130 liter opgevangen. Dankzij de stille motor is de Intimus shredder uitermate geschikt om te gebruiken op grote kantoorafdelingen, zonder dat de machine tot overlast zorgt op de werkvloer. De papiervernietiger is ontwikkelt om hoge prestaties te leveren, ook bij intensief gebruik.

 • Veiligheidsklasse: DIN P-4
 • Invoercapaciteit: 20 vel
 • Opvangcapaciteit: 130 liter
 • Officiële productpagina (Engelstalig)

Bekijk de Prijs


Meer zakelijke papiervernietigers voor grote kantoren

Op kantoor heeft u een krachtige en professionele papierversnipperaars nodig voor de vernietiging van grote volumes vertrouwelijke kantoor papieren. Zoals dossiers, facturen, contracten, prijslijsten en documenten met klantgegevens of persoonsgegevens. Deze shredders zijn degelijk, lopen niet snel vast en kunnen meerdere vellen papier tegelijk versnipperen. Daarnaast is het belangrijk dat de shredder voor een langere periode achtereen kan vernietigen en geschikt is voor het gebruik door meerdere personen. Deze eigenschappen maken zakelijke shredders anders dan particuliere papierversnipperaars. Hierdoor is de prijs van de shredders hoger.

Voldoe aan de AVG privacywet met een goede papierversnipperaar.

Meer papiervernietigers voor op kantoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *