Fellowes Papiervernietiger

5 januari 2020 Shares

Home Merken Fellowes Papiervernietiger

Door Brantjes Data-Vernietiging/ 5 januari 2020 Shares

Fellowes Papiervernietiger

Top 3 Fellowes Shredders
Aanbevolen door Papierversnipperaar.nl

#1 | Fellowes Powershred 73Ci

Fellowes-Powershred-73Ci-papiervernietiger

De Fellowes 73Ci is een krachtige papier shredder voor kantoor. De stille P-4 papierversnipperaar is jam-proof en veilig in gebruik.
 • Veiligheidsklasse: DIN P-4
 • Geluidsniveau: 56 dB
 • Aantal A4: 12 vellen
 • Opvangbak: 23 liter

Bekijk Prijs op Bol.com


#2 | Fellowes Powershred 99Ci

fellowes-powershred-99ci-kantoor

Dit is een robuuste en krachtige kantoor shredder die tot 34 vellen papier tegelijk versnippert. Deze shredder kan tot 30 minuten lang shredden.
 • Veiligheidsklasse: DIN P-4
 • Geluidsniveau: 60 dB
 • Aantal A4: 34 vellen
 • Opvangbak: 17 liter

Bekijk Prijs op Bol.com


#3 | Fellowes Powershred 79Ci

Fellowes-Powershred-79Ci-stille-shredder

Deze 100% jam-proof papierversnipperaar voorkomt een papieropstopping tijdens het shredden. Met de 79Ci versnippert u tot 14 vellen per keer in 4 x 38mm snippers.
 • Veiligheidsklasse: DIN P-4
 • Geluidsniveau: 60 dB
 • Aantal A4: 14 vellen
 • Opvangbak: 23 liter

Bekijk Prijs op Coolblue


Meer over Fellowes Papiervernietigers

Vind de Fellowes shredder die bij u past

Fellowes papiervernietiger logoHet aanbod van Fellowes papiervernietigers is vrij groot. Verder op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende Fellowes papierversnipperaars. Kies hieronder direct voor een selectie van Fellowes shredders:

Keuzehulp

Kies zelf de Fellowes papierversnipperaar die bij u past. Maak gebruik van de handige keuzehulp van Fellowes:

fellowes-papierversnipperaars

Soorten papierversnipperaars

Fellowes is producent en leverancier van diverse papiervernietigers die geschikt zijn voor verschillende behoeften. Zowel voor de thuisgebruiker en de zakelijke gebruiker biedt Fellowes papierversnipperaars aan. Fellowes ontwikkelt papiervernietigers voor persoonlijk gebruik, klein of thuis kantoor, en professioneel gebruik. Daarnaast biedt Fellowes speciale shredders aan voor zeer hoge informatieveiligheid, documenten worden door deze shredders extra fijn vernietigd.

De shredders van Fellowes zijn ingedeeld in verschillende productlijnen:

 • Fellowes Powershred
 • Fellowes Microshred
 • Fellowes Automax
 • Fellowes Fortishred

Fellowes Powershred papiervernietigers

De bekendste papierversnipperaars van Fellowes zijn de Fellowes Powershred versnipperaars. Tot de Fellowes Powershred reeks behoren professionele en persoonlijke papiervernietigers die verkrijgbaar zijn in diverse soorten en maten. Deze vernietigingsmachines zijn ontwikkeld voor gebruik op kantoor en voor thuisgebruik. De Powershred serie van Fellowes bevat een brede keuze aan papier shredders die zowel geschikt zijn voor de vernietiging van kleine en grote hoeveelheden vertrouwelijk papier. De veiligheidsniveaus van Fellowes Powershred papiervernietigers vallen tussen DIN P-2 t/m DIN P-5, lees hier meer over de DIN normering.

fellowes-lx-series-shredders
Fellowes LX series

In 2020 heeft Fellowes de Powershred serie geupdate met een nieuwe lijn aan papierversnipperaars. Onder de naam Fellowes Powershred LX Serie heeft het merk drie nieuwe P-5 micro-cut papiervernietigers gelanceerd. Deze shredders zijn ideaal voor kantoorgebruik en zijn geschikt om naast of onder het bureau te plaatsen. Nieuw is dat LX papierversnipperaars verkrijgbaar zijn in zwart en wit.

fellowes-powershred-papiervernietiger
Fellowes Powershred Papiervernietigers

Fellowes Microshred papiervernietigers

De Fellowes Microshred serie bevat schredder die papier extra fijn versnipperen tot microsnippers. Een Microshred papiervernietiger zorgt dus voor extra gemoedsrust en is ideaal voor de vernietiging van zeer vertrouwelijk materiaal dat volgens DIN P-4 of hoger vernietigd moet worden. De reeks bevat een kleine selectie papiervernietigers en is in het bijzonder geschikt voor naast het bureau en in kleine kantoren. De Microshred papierversnipperaars kunnen een A4 vel papier in meer dan 2.000 snippers versnipperen.

fellowes-microshred-papiervernietiger
Fellowes Microshred Papiervernietigers

Fellowes Automax papiervernietigers

Voor het automatisch vernietigen van grotere hoeveelheden papier is er de Fellowes Automax serie. Deze serie beschikt over professionele autofeed papiervernietigers die papiervernietiging makkelijk en efficiënt maken. In een Fellowse Automax papiervernietiger plaatst u een stapel papier en de machine vernietigt de stapel automatisch, Fellowes noemt dit ‘hands-free papier vernietigen’. De Automax shredders zijn geschikt voor kantoren of afdelingen waar dagelijks veel papier versnipperd moet worden.

fellowes-automax-papiervernietiger
Fellowes Automax Papiervernietigers

Fellowes Fortishred papiervernietigers

De Fortishred serie van Fellowes is ontwikkeld voor kantoren. De robuuste machines hebben een hoge paginacapaciteit en een grote opvangbak. Hierdoor kunt u veel papier achterelkaar vernietigen. Een Fellowes Fortishred papiervernietiger is dus bijzonder geschikt voor zwaar gebruik. Daarnaast zijn Fortishred shredders ook geschikt voor de vernietiging van zeer vertrouwelijk papier. De shredders vernietigen met DIN P-6 of DIN P-7, dit is een zeer hoge en fijne vernietigingsklasse.

fellowes-fortishred-papiervernietiger
Fellowes Fortishred Papiervernietigers

Fellowes papiervernietiger functies

Om de juiste Fellowes papierversnipperaar te vinden die past bij uw wensen kunt u letten op de specifieke functies per model. Fellowes biedt de volgende functionaliteiten:

Fellowes-papiervernietiger-functies
Diverse Fellowes Papiervernietiger Functies
 • 100% Jam Proof – Voorkomt vastlopen van papier
 • Jam Blocker – Stopt papieropstoppingen bij invoer papier
 • Jam Guard Systeem – Voorkomt onderbrekingen tijdens versnipperen
 • Auto Reverse – Draait papier terug bij vastloper
 • Safe Sense – Stopt met shredden als handen invoer raken
 • Safety Lock – Blokkeer de shredder na gebruik
 • SilentShred Performance – Stille werking van de papiervernietiger
 • Energy Savings System – Reduceert energieverbruik
 • Sleep Mode – Schakelt de shredder uit na een periode
 • Auto Oil – Automatisch oliën van de snijmessen
 • Continuous Duty Shredding – Continu papier vernietigen
 • Smart Lock – Blokkeert invoerlade voor informatiebescherming

Fellowes Brands

Fellowes is onder andere bekend van het brede assortiment papiervernietigers. De hoogwaardige papier shredders staan al jaren garant voor betrouwbare papiervernietiging voor thuis en op kantoor en hebben een goede kwaliteit. Naast shredders produceert het bedrijf ook lamineermachines, inbindmachines, rolsnijmachines en luchtreinigers.

Het hoofdconcern van het merk Fellowes, Fellowes Brands,  bestaat naast het merk Fellowes ook uit een aantal andere merken. Ieder met hun eigen productgroepen.

 • Fellowes
 • Bankers Box
 • Aera Max
 • Body Glove
 • ExoLens

Verder is Fellowes zich meer gaan verdiepen op de individuele werkplek. Hierbij kijken ze vooral naar een efficiëntere indeling van het bureau. Waarbij de gezondheid en privacy van de medewerkers centraal staan. Denk hierbij aan een goede houding van je lichaam. Zoals een rechte rug tijdens het zitten en optimale beeldschermhoogte ten behoeve van je nek. Fellowes produceert daarom ook ergonomische producten voor de werkplek. Waaronder pols-, voet- en rugsteunen.

fellowes-historie-harry-l-fellowes
Rechts: Harry L. Fellowes

Historie van Fellowes

Het Amerikaans familiebedrijf is opgericht in 1917 door Harry L. Fellowes. Het bedrijf was destijds actief in het verkopen van archiefdozen die gemaakt werden van golfkarton. Destijds heette het bedrijf ‘Bankers Box Company’. Fellowes is uitgegroeid tot een mondiale producent en leverancier van diverse kantoormachines, en oplossingen voor werkplek organisatie en archiefopslag. De huidige CEO van Fellowes is het achterkleinkind van Harry L. Fellows:  John E. Fellowes II.

Fellowes bestaat meer dan 100 jaar

Het hoofdkantoor van Fellowes is gevestigd in Itasca, Illinois, Verenigde Staten. Naast deze vestiging heeft de onderneming Fellowes meer dan 20 vestigingen wereldwijd. Deze zijn gevestigd in Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk,  Japan, Mexico, Maleisië, Nederland, Polen, Rusland, Singapore, Spanje, Verenigd Koninkrijk & Zuid Afrika. Er werken meer dan 1500 mensen bij het internationale bedrijf.

Video Fellowes Automax Shredder (Engels)

Contact en service

Fellowes gebruiksaanwijzingen

Bekijk gebruiksaanwijzingen en handleidingen van Fellowes papierversnipperaars. Vul van uw papierversnipperaar de productcode of CRC code in, of vind uw papierversnipperaar met de zoekfunctie.

Fellowes handleidingen

Fellowes garantie

Op de meeste Fellowes papiervernietigers ontvangt u 2 jaar garantie. Voor meer informatie over de garantie van uw Fellowes papierversniperaar dient u uw shredder te registreren bij Fellowes. Een factuur of aankoopbon is verplicht bij elke garantieclaim.

Fellowes productregistratie

Fellowes contactgegevens

Neem contact op met Fellowes Nederland of Fellowes Benelux. Het kantoor van Fellowes is gevestigd in Tilburg.

Fellowes Benelux
Gesworenhoekseweg 3a
5047 TM Tilburg
Postbus 2058
5001 CB Tilburg

Tel klantenservice: +31 (0)13 4580 580
Fax klantenservice: +31 (0)13 4580 501
Email: cs-benelux@fellowes.com

Fellowes contactpagina

Fellowes social media

Fellowes is actief op divere social media kanalen. Volg Fellowes op:


Bekijk Fellowes Shredders

Gerelateerde artikelen:

2 Reacties op “Fellowes Papiervernietiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *