persoonlijke-papierversnipperaar-voor-thuisgebruik

Papierversnipperaar voor thuisgebruik

8 januari 2021 Shares

Home 1 gebruiker Papierversnipperaar voor thuisgebruik

Door Brantjes Data-Vernietiging/ 8 januari 2021 Shares

Papierversnipperaar voor thuisgebruik

Hoge kwaliteit shredders van vooraanstaande merken

Rexel-Papierversnipperaar-P3-Momentum-X308
#1 Beste Keuze
Bekijk Prijs (Bol.com)

Op zoek naar een betrouwbare, duurzame en krachtige papiervernietiger voor thuis? We zijn er om u te helpen de juiste papiervernietiger te vinden die bij u past. Ons team heeft een selectie gemaakt van hoogwaardige papiervernietigers van vertrouwde merken.

De geselecteerde papierversnipperaars in onze lijst zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en in staat om documenten te vernietigen tot onleesbare confetti.

Voor gegevensbeveiliging raden we aan om een cross-cut of micro-cut te gebruiken. Om vertrouwelijke documenten grondig te versnipperen, wordt het gebruik van een papiervernietiger voor strooksneden afgeraden.

Top 10 Papierversnipperaars:


Top 5 Persoonlijke Papierversnipperaars vanaf DIN P-3 (snippers)

Wat zijn de beste papiervernietigers om thuis persoonlijke documenten te versnipperen? Ons team heeft meer dan 270 shredders onderzocht en de beste shredders geselecteerd.

  • Aantal gebruikers: 1-2 gebruikers
  • Opvangcapaciteit: 10 liter of meer
  • Invoercapaciteit: 5 A4-vellen of meer
  • Veiligheidsklasse: DIN P-3 of hoger

#1 | Rexel Momentum X308

“Perfecte shredder voor incidenteel gebruik”

#1 Keuze

Rexel-Papierversnipperaar-P3-Momentum-X308

Bekijk Prijs bij:

bolcom-aff
Coolblue-aff
viking-direct-aff

Level: DIN P-3 (snippers)| Capaciteit: 8 vellen | Opvangbak: 15 Liter | Geluidsniveau: 70 dB

De Rexel Momentum X308 is een degelijke DIN P-3 papiervernietiger met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Met deze papier shredder vernietigt u tot acht vellen A4 papier tegelijk in kleine snippers.

De papiervernietiger kan tot 3 minuten achtereen uw documenten shredden, perfect dus voor thuisgebruik.

Bekijk Prijs (Bol.com)


#2 | HSM Shredstar X10

“Goede all-round vernietiger voor scherpe prijs”

Bekijk Prijs bij:

Amazon-nl-aff
bolcom-aff
Coolblue-aff

Level: DIN P-4 (micro-snippers) | Capaciteit: 10 vellen | Opvangbak: 20 Liter | Geluidsniveau: 58 dB

De HSM Shredstar X10 is een goede all-round papierversnipperaar voor thuis. De papiervernietiger maakt kleine DIN P4 snippers, is met 58 dB stil, kan 10 vellen papier tegelijk versnipperen en heeft een capaciteit van 20 liter.

Daarnaast vernietigt u ook gemakkelijk cd’s, creditcards, nietjes en paperclips met deze shredder. De snelle Shredstar X10 is compact, krachtig en degelijk. Het is een echte goede all-in-one shredder voor thuis.

Bekijk Prijs (Amazon)


#3 | Rexel Duo Shredder

“Maakt korte metten met papier en cd’s”

rexel-duo-papierversnipperaar

Bekijk Prijs bij:

bolcom-aff
Coolblue-aff

Level: DIN P-3 (snippers) | Capaciteit: 10 vellen | Opvangbak: 17 Liter | Geluidsniveau: 70 dB

De Rexel Duo is een compacte shredder voor thuis of klein kantoor. De degelijke shredder versnippert uw papier (met nietjes) tot fijne snippertjes. Ook cd’s en pasjes kunt u prima versnipperen met deze Rexel.

De shredder is ietwat lawaaiig en wordt vrij snel warm. De kleine shredder neemt niet veel ruimte is dus past onder ieder bureau.

Bekijk Prijs (Bol.com)


Thuiswerken i.v.m. huidige omstandigheden? Bekijk ons advies voor shredders die geschikt zijn voor thuiswerken.

#4 | Rexel Promax REX623

“DIN P-4 shredder met grote inhoud”

rexel-promax-rex623-shredder

Bekijk Prijs bij:

bolcom-aff

Level: DIN P-4 (micro-snippers) | Capaciteit: 6 vellen | Opvangbak: 23 Liter | Geluidsniveau: 70 dB

De Rexel Promax REX623 is een DIN P-4 papierversnipperaar die tot 6 vellen papier tegelijk kan versnipperen. De papiervernietiger heeft een inhoud van 23 liter, waardoor u de opvangbak minder vaak hoeft te legen.

De bak beschikt over een persplaat om alle snippers samen te persen, hierdoor kunt u extra veel papier kwijt in de bak. Naast uw documenten versnippert u ook pasjes an paperclips.

Bekijk Prijs (Bol.com)


#5 | Fellowes Powershred 63Cb

“Deugdelijke shredder die lang achtereen kan versnipperen”

Bekijk Prijs bij:

Amazon-nl-aff
bolcom-aff
viking-direct-aff

Level: DIN P-3 (snippers) | Capaciteit: 10 vellen | Opvangbak: 19 Liter | Geluidsniveau: 62 dB

De Fellowes Powershred 63Cb is een individuele shredder die tot 8 minuten lang kan versnipperen. Dit maakt de shredder ideaal voor de wat grotere versnipper klus, bijvoorbeeld voor het opruimen van uw thuisarchief.

De 63Cb is 100% paper-jam proof, dus u heeft geen last van vastlopers. Daarnaast is de invoer veilig voor uw vingers. Vernietig naast papier ook nietjes, paperclips en creditcards. De Fellowes schakelt na 2 minuten inactiviteit automatisch in de stand-by modus.

Bekijk Prijs (Amazon)


Top 5 beste papierversnipperaars voor thuis

Hierboven staan vijf compacte shredders beschreven voor thuisgebruik. Deze persoonlijke shredders voldoen aan onze eisen voor de vernietiging van vertrouwelijk papier. Alle papierversnipperaars vernietigen minimaal met veiligheidsklasse DIN P-3.

De kleine papiervernietigers zijn ideaal voor incidentele papiervernietiging en zijn compact genoeg om gemakkelijk een plaats te geven in uw werkkamer of thuiskantoor.


Niet gevonden wat u zoekt?

De top 5 papierversnipperaars zijn perfect voor thuisgebruik en zijn bedoeld voor 1 gebruiker die incidenteel papier wil versnipperen. Zoekt u een andere shredder? Bekijk onze top 10 met beste papierversnipperaars van dit moment.

Zoekt u een zakelijke oplossing? Bekijk dan onze top 5 professionele papierversnipperaars voor bedrijven. Dit zijn automatische shredders die grote hoeveelheden vertrouwelijk papier in een sessie vernietigen.

Af en toe zelf vertrouwelijke documenten versnipperen

Kent u het stapeltje? Iedereen heeft thuis wel ergens een stapeltje liggen met brieven, uitgeprinte mailtjes en andere vertrouwelijke documenten. En dat stapeltje groeit met de week. Een gedeelte van het stapeltje wilt u archiveren. En het andere deel wilt u niet bewaren, maar ook niet bij het oud papier gooien. U zoekt een betrouwbare papierversnipperaar om deze documenten veilig te vernietigen.


Papier vernietigen tot onleesbare snippers

U gaat niet elke dag urenlang documenten versnipperen. Dus dan is het een logische gedachte om een goedkope papiervernietiger te kopen. Bijvoorbeeld een shredder van twee tientjes bij de bouwmarkt. Ons advies is om niet zomaar voor een goedkope ‘shredders’ te kiezen. En dit is de reden.

goedkope-papierversnipperaar-blokkerDe meeste goedkope papierversnipperaars vernietigen uw papier niet naar behoren. Deze shredders maken namelijk lange brede stroken van uw documenten. Veel informatie blijft daarom nog goed leesbaar. Reconstructie van deze stroken is dan ook relatief eenvoudig.

Wij raden aan om deze zogenoemde strip-cut shredders alleen te gebruiken voor niet-vertrouwelijk materiaal. Met andere woorden, deze goedkope shredders zijn niet geschikt voor de vernietiging van documenten met privé gegevens, zoals belastingpapieren, facturen en loonstrookjes.

Wilt u thuis uw documenten met vertrouwelijke informatie op een deugdelijke wijze vernietigen? Zoals papieren met uw persoonsgegevens of andere gevoelige informatie? Dan is het noodzakelijk om een papierversnipperaar te kopen die uw papier versnippert. U kunt deze versnipperaars herkennen aan de veiligheidsklasse.

Shredders met een veiligheidsklasse DIN P-3 of hoger maken snippers van uw documenten. En hoe hoger de veiligheidsklasse, hoe fijner de snipper wordt. Cross-cut shredders maken bijvoorbeeld korte, dunne strookjes van uw papier. Dit resulteert in onleesbare snippers die niet of nauwelijks te reconstrueren zijn.

Cross-cut shredders maken korte, dunne strookjes van uw papier.


Waar op letten bij de aanschaf van uw shredder?

Wilt u een papierversnipperaar kopen voor thuis? In onze shredder koopgids nemen we alle punten door waar u op kunt letten bij het maken van uw keuze. In het kort zijn dit de belangrijkste punten:

  • Veiligheidsklasse
  • Invoercapaciteit
  • Opvangcapaciteit
  • Bedrijfscyclus
  • Wat wilt u vernietigen

Kies voor de vernietiging van vertrouwelijk papier minimaal voor een DIN P-3 papierversnipperaar. Voor thuisgebruik voldoet een DIN P-3 prima. De invoercapaciteit geeft aan hoeveel papier u in een keer in de invoermond kunt stoppen. Bijvoorbeeld 5 vellen A4 papier. De opvangcapaciteit wordt aangeduid in liters.

De meeste shredders voor thuisgebruik zijn klein en compact en zullen dus een relatief kleine opvangcapaciteit hebben. De bedrijfscyclus geeft aan hoeveel minuten de shredder achtereen kan versnipperen. Tot slot kunnen sommige shredders meer dan alleen papier vernietigen. Er zijn shredders te koop waarmee u ook betaalpassen en cd’s kunt vernietigen.


Pro-tip: Koop altijd officiële shredder olie

shredder-olie-aanbrengen-in-papierversnipperaarWilt u uw papiervernietiger in optimale conditie houden? Dan adviseren wij om regelmatig de messen te smeren met olie.

Gebruik hiervoor altijd officiële shredder olie van de fabrikant. Lees hier meer advies over het oliën en smeren van uw papierversnipperaar.

Koop hier uw shredder olie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *